070-3825230 info@yinyangbalance.nl

Behandelingen

 • Onze Filosofie

  Er is niets grootser dan de helende intelligentie besloten in iedere cel van ons lichaam. Onze missie is om je hiermee te helpen dit tot volle bloei te brengen in je wezen, om ziekte te voorkomen en daardoor de expressie van je ware zelf te versterken.

  Focus op Resultaat

  Natuurlijke medicijnen zijn niet “langzaam”en ook niet  “zwak”. In feite, bij gebruik van de juiste strategie, kunnen natuurlijke medicijnen opzienbare resultaten in een relatieve korte tijd leveren, vaak disbalansen corrigerend die medicatie en operaties overtreffen. Een alert en actief helend intellect is het meest krachtige natuurlijke medicijn op deze planeet.

  Dit wetende, schrijven wij geen over suppletie aan kruiden voor, nog bevelen wij excessieve bezoeken aan de kliniek voor. Door een precies, compact behandelingsplan en strategie uit te werken, helpen wij je effectieve en efficiënte resultaten te behalen.

  Behalve dat we je fysiologie tot in het kleinste detail trachten te ondersteunen, stimuleren we de krachten in jou die precies weten wat je dient te herbalanceren en helen.

  We Helpen Zoveel als Mogelijk   

  Het is niet nodig om ons voor aanhoudende onderhoudsbeurten te bezoeken. Als eenmaal de balans hersteld is, is het niet langer nodig ons voor onderhoud te bezoeken als eenmaal jouw herstellend systeem is gereactiveerd.

  In plaats van maandelijkse of andere onderhoudsroutines te vereisen, vertrouwen we erop dat je je welzijn zult continueren zolang als je ervoor kiest. Desalniettemin zullen wij er altijd voor je zijn, klaar om bij te staan, wanneer dat nodig blijkt.

  Veel van onze cliënten kiezen ervoor om maandelijkse bezoeken te plegen omdat zij zich weer gevitaliseerd en als herboren voelen na een behandelingssessie. Je bent natuurlijk van harte welkom hierom te vragen en we bieden je deze dienst graag aan.

  Onze expertise/vaardigheid helpt mensen hun aangeboren helend systeem te doen ontwaken blijkt uit de vele referenties en de bezoekers van heinde en verre. We zijn dankbaar met de constante en aanhoudende toevloed van mensen die we mogen helpen.

  Wij ondersteunen Jouw Keuzes    

  Wij bekritiseren de keuzes die je met betrekking tot je medische zorg maakt nooit. Of je nu kiest voor een 100% natuurlijke weg of kiest om onze diensten met conventionele medicijnen te combineren, onze doelstelling blijft hetzelfde. Wij ondersteunen jou en helpen je het beste uit het door jouw gekozen pad tot groter welzijn te behalen.

  Eerlijkheid en Integriteit    

  We streven er altijd naar volledige integriteit in onze handelingen naar cliënten, partners, referente praktijken, zorginstellingen, leveranciers en alle anderen met wie wij in contact komen te behouden.

  We zullen alleen aanbevelen wat noodzakelijk is, nooit meer, nooit minder. Wij zullen je altijd eerlijk en met respect behandelen. En, we zullen altijd onze uiterste best doen je te helpen op iedere wijze met het behalen van je welzijnsdoelen en behoeftes.

 • Het Proces

  Onze doelstelling bij YinYang Balance Clinique is efficiënte, kosten-effectieve zorg te bieden die je helpt je persoonlijke gezondheidsdoelen, wat ze ook zijn mogen te bereiken. We verkrijgen snelle, effectieve resultaten zodat je het vertrouwen hebt je ons aan familie,vrienden, geliefden, en collega’s aan te bevelen. We zijn niet geïnteresseerd in een grote groep cliënten met lange termijn onderhoudsbehandelingen. We geloven, en onze ervaring leert ons, dat als je eenmaal gezond bent, je geen constante onderhoudsprogramma’s nodig hebt.      

  Stap Eén: Gratis Telefoon Consultatie                  

  Voor nieuwe cliënten hanteren we een Initiële Kostenloze Telefonische Consultatie. Deze telefonische consultatie is allereerst bedoeld als kennismaking met je therapeut en om  te bekijken of onze diensten geschikt zijn voor jou. Jouw behandelaar zal in het kort de gestelde problematiek bekijken en mogelijk relevante vragen stellen. Ook heb je de gelegenheid vragen te stellen. Mogelijkerwijs kun je naar een arts of voor verder medisch onderzoek door verwezen worden.

  Als je met jouw behandelaar overeenkomt dat onze behandelingen voor jou geschikt zijn dan kun je een vervolgafspraak voor een Intake Afspraak en Behandel Plan inplannen.

  Stap Twee: De Intake Afspraak en Behandel Plan

  Tijdens jouw Intake Afspraak, zal jouw behandelaar de tijd nemen om alle details mbt jouw zaak door te nemen om zodoende een uitgebreid, persoonlijk afgestemde behandel plan voor u op te stellen. Dit onderdeel van de afspraak neemt doorgaans 60 – 90 minuten in beslag, afhankelijk van hoeveel informatie verzameld en geanalyseerd dient te worden. Doorgaans ontvang je in de eerste afspraak van 2 uren ook jouw eerste behandeling. Je krijgt ook bevindingen over jouw Behandel Plan en aanbevelingen van je behandelaar inclusief het aantal te verwachten bezoeken die je therapeut benodigd acht voor jouw geval, mogelijke supplementen, kruiden, dieet, leefstijl aanpassingen, meditaties en Huiswerk Oefeningen Programma.

  Ons doel is om jou succesvol jouw uitdaging te doen overwinnen, dus vergewissen we ons een zodanig Behandel Plan op te stellen overeenkomstig jouw schema en behoeftes.

  Stap Drie: Vervolg-Zorg

  Nadat je de Intake Afspraak  hebt afgerond zul je terug komen voor reguliere Vervolg-Zorg met een frequentie die jij en je behandelaar zijn overeengekomen. De Vervolg-Zorg bezoeken zijn erop gericht om doorgaande ondersteuning te bieden aan de therapuetische doelen, en ze bieden de gelegenheid tezamen met je behandelaar de ontwikkeling nauwlettend te volgen en af te stemmen en noodzakelijke aanpassingen aan je Behandel Plan te maken. Behandelingen worden uitgevoerd tijdens iedere Vervolg-Zorg bezoek om de gestelde therapeutische doelen te ondersteunen te bekrachtigen en te continueren.

  Als je door het Behandel Plan vordert en verbetering stabiliseert, zullen je Vervolg-Zorg bezoeken verminderen totdat ze niet meer benodigd zijn. Jij en je behandelaar werken samen om te bepalen wanneer het juist is om je Vervolg-Zorg bezoeken te gaan verminderen.

  Stap Vier: Doorgaande Welzijns Zorg

  Sommige cliënten kiezen om terug te komen voor periodieke bezoeken nadat hun Behandel Plan is afgerond. Dit is Doorgaande Welzijns Zorg, en het kan behulpzaam zijn bij het behoud van een hoger niveau van welzijn op de lange termijn.

  We zijn blij om je te blijven zien indien het iets is waarin je geïnteresseerd bent, maar in de regel dringen wij geen “onderhouds” zorg op aan onze cliënten. Natuurlijk, als om welke reden de behandelaar het Doorgaande Welzijns Zorg noodzakelijk acht voor jou, zal hij/zij dat jou laten weten.

 • Cliënt Informatie

  Wat Mee te Nemen op uw Afspraak

  • Eventuele verwijsbrief
  • Lijst van in gebruik zijnde medicatie, inclusief de doses en frequentie
  • Informatie over uw medische geschiedenis
  • Recente röntgen foto’s of relevante onderzoeksverslagen

  Verzekerings en Betalings Informatie

  Om het hoge niveau van onze uitgebreide toegewijde zorg te kunnen handhaven en persoonlijke afgestemde behandelingen  te kunnen leveren, is YinYang Balance Clinique een buiten-het-netwerk vallende zorgaanbieder voor verzekeringen. Wat betekent dat onze behandelingen gezien de minimale en uitgebreide behandelingsduur (min. 2 uur) niet door de verzekeringsmaatschappijen vergoed worden. Zie onderstaand uitklapmenu “Tarieven Therapeutische massage & Behandelingen” of algemene pagina Tarieven

  Onze Belofte

  • Uw zorgplan zal gebaseerd worden op de professionele expertise en toewijding van uw therapeut
  • Verzekeringsmaatschappijen zullen onze zorg aan u niet dicteren
  • Functionele doelen zullen gesteld worden om aan uw specifieke behoeftes te voldoen en niet de beperkte gelimiteerde zorg die door de verzekeringen  worden opgelegd.
  • Contante Betaling vindt direct plaats na afronding van iedere behandeling
  • De cliënt is verantwoordelijk voor alle kosten van de door YinYang Balance Clinique geleverde diensten.

  Betaling

  Geannnuleerde / Gemiste Afspraken:

  Late aankomst en gemiste afspraken zijn onderhevig aan volledige betaling van de geplande sessie. Annuleringen dienen minimaal 24 uur tevoren geplaatst te worden. Afspraken die in minder dan 24 uur plaats vinden zijn onderhevig aan volledige betaling van de geplande sessie.

  Buitenstadse Clienten

  Client Referentie

  “Ik kwam naar Ludwig als een buitenstadse client om een probleem ‘anismus’ (bekkenbodem en darm problematiek) te verhelpen, die ik ontwikkeld had na een operatie voor mijn endometriose. Wat mij direct beviel aan Ludwig is dat hij mij niet het “perfecte plaatje” voorspiegelde tijdens het eerste telefonisch gesprek, hij zei niet “na een aantal weken met onze behandeling zult u 100% perfect weer in orde zijn”, hij was eerder vertwijfeld om zover af te moeten reizen en verwees mij naar een plaatselijke bekken therapeut in mijn woonplaats (wat netjes van hem! Hij was bereid een cliënt  te verliezen maar het beste voor mij te willen doen!) Ik wilde toch komen, omdat ik voelde dat er geen ander als Ludwig bestond.

  En ik had gelijk!”

  – Tania     

  We bieden een hoge kwaliteit en op maat afgestemde behandelingen die bestaan uit een reeks van dagelijkse sessies te beginnen met een 2 uur durende initiële evaluatie en 1,5 tot 2 uur vervolg-zorg afspraken. Om de benodigde speciale en uitgebreide zorg te kunnen leveren is YinYang Balance Clinique een buiten-het-netwerk vallende zorg aanbieder voor de verzekeringen.

  We zien graag dat u de behandelingen voortzet op regelmatige basis met een therapeut die ervaren is met uw problematiek. Als u zo iemand niet in uw directe omgeving kunt vinden, raden wij aan weer naar ons toe te komen voor evaluatie en behandelingen één maal per maand voor een aantal maanden, afhankelijk van de ernst van uw probleem. We beseffen dat dit gezien de afstand soms moeilijk kan zijn, en zullen onze best doen u zoveel mogelijk handvaten aan te reiken om thuis zelf aan de slag te kunnen. Additioneel, zijn telefonische sessies mogelijk tegen een gereduceerd bedrag.

  Wat het u zal opleveren:

  • Een behoorlijke en uitgebreide evaluatie
  • Behandelingssessies welke u onmiddellijk  zullen helpen met  uw herstelproces
  • Een uitgebreid huiswerkprogramma gespecificeerd naar onze bevindingen en afgestemd op uw behoefte om u zelfredzaamheid te vergroten en meer eigen invloed op uw herstel te bieden
 • Tarieven Therapeutische massages & behandelingen

  Intake consult en/of startbehandeling 2 uur:
  € 95,–

  Vervolg consult/behandeling 2 uur:
  € 100,–

  Vervolg consult/behandeling 3 uur:
  € 130,–

  Vervolg consult/behandeling 4 uur:
  € 160,–

  Vervolg consult/behandeling in overleg 1,5 uur:
  € 80,–

  Vervolg consult/behandeling in overleg 1 uur:
  € 65,–

  *Strippenkaart Intensive/20 sessies max 3 uur:
  € 2000,–

  *Strippenkaart Intensive/20 sessies max 4 uur:
  € 2600,–

  *gepast betalen s.v.p. GEEN PIN
  **Een intensive strippenkaart biedt cliënten die een intensief behandelprogramma dienen te doorlopen en/of buitenlandse cliënten, een voordeel die kan oplopen tot €600,-

  Betaling
  *Contante betaling wordt verwacht aan het einde van iedere behandelingssessie.

  **Cursisten en studenten van YYB genieten €15,- korting op de behandelingstarieven.

  Verzekerings- en Betalingsinformatie:
  Teneinde onze hoge standaard van zorg en geïndividualiseerde behandelingssessie te behouden, is YinYang Balance Therapie een buiten-het-netwerk vallende aanbieder voor de verzekeringsmaatschappijen. En wordt als zodanig niet vergoed door de verzekering.

  *** Op verzoek kan er voor u een factuur van de betaling gemaakt worden, hier dient wel 21% BTW bij opgeteld te worden

 • Aanvraag Gratis Telefoon Consultatie

  telefoon-consultatie

  Alle mogelijke cliënten moeten onderstaande gegevens invullen voor een gratis telefoon consultatie. Gedurende dit gesprek heeft u een persoonlijk consult met uw therapeut over uw zaak. Dit om zeker te maken dat u een geschikte kandidaat bent voor behandeling op de clinique en dat u bekend bent met en op uw gemak voelt met de wijze van aanpak, onze filosofie en programma. Bij de beëindiging van uw gratis telefonisch consult, heeft u de gelegenheid een afspraak met ons in te plannen voor een uitgebreid Intake en Behandel Plan. Tijdens de Intake op onze locatie gaat uw therapeut dieper in op uw zaak en de details van uw medische geschiedenis, wordt er een uitgebreid Behandel Plan opgesteld en wordt er een aanvang gemaakt met uw eerste behandeling.

  Na ontvangst van onderstaande aanvraag formulier wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Het staat u ook vrij om te bellen op 06-10236313 om direct een afspraak te plannen.

  Gelieve onderstaand formulier in te vullen voor een gratis telefoon consultatie.

  Uw naam

  Uw email

  Telefoon (verplicht)

  Graag meerdere voorkeursdagen en tijden contactmomenten (met uitzondering tussen 17:00 - 19:00)

  Waar gaat(n) uw interesse(s) naar uit?

Naar boven

yinyanglogosmallAlle Behandelingen

Terug naar boven

";
error: Content is protected !!