06-10236313 info@yinyangbalance.nl

Hoe werkt het?

Je kunt deelnemen door middel van losse lessen, rittenkaarten of abonnementen. Abonnementen zijn in prijs goedkoper maar alleen per seizoen geldig. Verloopt het seizoen, dan verliest het abonnement zijn geldigheid en dient u voor het nieuwe seizoen een nieuw abonnement aan te schaffen. Een rittenkaart is per les duurder, maar heeft een flexibeler karakter in duur (6 maanden) en flexibiliteit. Een Abonnement is seizoensgebonden vanaf het moment van het begin van het blok.

Bij het aanschaffen van een rittenkaart kun je zelf kiezen wanneer je rittenkaart ingaat. De rittenkaarten zijn flexibel, waarbij je zelf kunt bepalen wanneer je aan de lessen wilt deelnemen. Als je bijvoorbeeld kiest voor een rittenkaart 14 lessen per 28 weken, kun je zelf bepalen wanneer die 14 lessen volgt (binnen de 28 weken).

RITTEN KAARTEN
Elke les dient vooraf per sms/WhatsApp of 48uur per mail gereserveerd te worden. Dit zorgt ervoor dat een les nooit te vol kan zijn, waardoor we de kwaliteit kunnen waarborgen. Je kunt maximaal 5 lessen vooruit reserveren.

Online aanmelden
Docenten

Hoe begin ik?

Welke vorm?
Eerste les
Proefles

Algemeen

Tarieven
Lesrooster
Workshops
Locaties en contact
Verhuur
Algemene voorwaarden
Veelgestelde vragen

error: Content is protected !!