06-10236313 info@yinyangbalance.nl

Hoe begin ik?

Welke Yoga/ Tai Chi of Qigong vorm?

Er zijn veel verschillende vormen. Niet alleen verschillen de vormen onderling, ook geeft elke docent zijn of haar eigen invulling. Vanwege die redenen is het eigenlijk niet mogelijk om aan te geven welke les het beste bij jou past. YinYang Balance biedt een uitgebreid lesaanbod en flexibele abonnementen, zodat je alle verschillende lessen kunt proberen en ervaren.

YinYang Balance kan je hierin adviseren, neem hiervoor contact met ons op M: 06-10236313. Kijk daarnaast ook naar de omschrijving van de verschillende lessen. Uiteindelijk is het ervaren van een les en docent het meest belangrijk om te bepalen of een les bij je past. Houd er ook rekening mee dat een eerste les over het algemeen niet direct ontspannend hoeft te zijn, omdat je nog moet wennen aan de plek en docent. De tweede keer zul je merken dat je het al anders ervaart. Probeer daarnaast vooral ook veel verschillende lessen uit, zodat je zelf ervaart welke les en/of leraar(es) bij je past.

Beginnen met Yoga/Tai Chi/ Qigong

  • Draag kleding waarin je gemakkelijk kunt bewegen.
  • Alles is in de studio aanwezig, maar je mag natuurlijk je eigen mat en /of handdoek meenemen. Je kunt tevens je eigen mat in de studio kopen.
  • Yoga doen we normaal op blote voeten, zodat je een betere grip hebt en ook is dit beter voor de doorbloeding. Voor de Tai Chi en Qigong lessen kun je anti slip sokken en of balletschoentjes of sloffen meenemen.
  • Informeer bij blessures de docent.
  • De meeste lessen zijn geschikt tijdens de zwangerschap.
  • Eet niet teveel voor een les (eet liever nog een beetje na de les).
  • Het is geen competitie; zorg voor een balans tussen in- en ontspanning en vergelijk jezelf niet met anderen.
  • Elke les en elke docent is weer anders, dat maakt Yoga/Tai Chi/  of Qigong zo leuk maar tegelijkertijd als je één les hebt gevolgd betekend dat niet dat alle Yoga/Tai Chi/  of Qigong op die manier gaat of dat het altijd zo is. Er zijn bij YinYang Balance veel verschillende docenten en les soorten.
  • Geniet vooral van de les, een moment voor jezelf!

Proefles

Het reserveren van een proefles regelt u zelf online. U kunt elke les op het lesrooster reserveren. De intensiteit van de lessen Is doorgaans gematigd.

Om U te helpen bij het maken van de juiste keuze, kunt u contact met ons opnemen op 06-10236313.

Bent u herstellende van een blessure; start dan met een lagere intensiteit en bouw het rustig op. Ook kunt u voor een wat meer persoonlijk traject kiezen, zie hiervoor Oosterse Revalidatie of de meer gerelateerde pagina’s. Over onze werkwijze  kunt u de Behandelingspagina’s raadplegen.

Kijk ook bij het lesaanbod om te zien wat de inhoud van de verschillende lessen is.

error: Content is protected !!