06-10236313 info@yinyangbalance.nl

** gemarkeerde workshops zijn voor 2023 actueel. Het onderstaand lesprogramma bevat diverse Oosterse en Westerse technieken. Naast onderstaande menu kun je het overzicht met data in de Agenda op de Homepage vinden. De overige workshops zijn voor dit jaar niet actueel, bij interesse gelieve ons een mail toe te zenden.

yinyanglogosmall Massage  Lessen

 

Natuurlijke oplossingen gebaseerd op eeuwenoude tradities ligt aan de grondslag van YinYang Balance massage opleidingen. Er wordt gebruik gemaakt van Westerse en Oosterse tradities om heelheid op zowel mentaal, emotioneel, fysiek, spiritueel, seksueel en energetisch niveau te bereiken. Vanuit een holistisch perspectief wordt de mens centraal aan onze missie gesteld.

Naast traditionele Thaise massage, Chinese TCM massagetechnieken bieden we ook hedendaags massage technieken aan zoals bijvoorbeeld Triggerpoint, Dorn en Breuss, Bindweefsel massage technieken, Nervus Vagus, Psoas etc.

Voor het leren masseren door een ervaren docent in oosters en westerse geneeskunde en massage, in een inspirerende, ongedwongen omgeving ben je bij ons op het juiste adres.
We bieden massagecursussen van 1 dag en 2 dagen aan. Ook is het mogelijk diverse Practitioner massage opleidingen te volgen, bijvoorbeeld Practitioner Thaise Yoga massage waarbij onder andere mat massages, stoel, voet en onderbeen en kruidenstempel technieken worden behandeld, Chi Nei Tsang Practioner (via de Tafel), Cosmic Healing Love Practitioner of Tantrika Practioner etc.

Docent Ludwig Schutte, is sinds zijn 6e jaar is bezig met oosterse krijgskunsten. Na diagnose van reuma heeft hij zich sedert 1996 in de Taoïstische Interne Energietraining verdiept. In 2015 werd vastgesteld dat er geen meetbare waarden van reuma meer in zijn bloed terug te vinden waren.

Hij houdt zich intensief bezig met de oosterse leer rond de Body, Mind en Spirit relatie. Hij is zowel Westers als Oosters opgeleid en gecertificeerd in Hypnotherapie, Neuro Linguïstisch Programmeren, Orthomoleculaire geneeskunde en diverse Oosterse therapieën. Hij heeft zijn studie Toegepaste Osteopatische Manipulaties (2006-2015) voor o.a. de Viscera en het Bekken afgerond. Studeert sedert 2003  Chinese (Acupunctuur, Kruiden, Medische Qigong, Tuina, Voeding)  en Taoistische geneeskunde.

error: Content is protected !!