06-10236313 info@yinyangbalance.nl

Ervaringen lessen

Ik denk dat je wel weet dat qi gong veel voor me betekend en me altijd weer goed doet.
Qigong geeft me ruimte in m’n hele lijf en laat de energie weer lekker stromen. Je overtuigende wijze van les geven en voortleven van, werkt voor mij inspirerend en stimulerend.

Ik ben blij met en dankbaar voor wat ik door de jaren heen van je heb mogen leren. Door de jaren heen wordt wat ik voel mee te krijgen intenser en waardevoller.
In een groep trainen voelt goed en vertrouwt. Ik vind je een mooi en integer mens en hoop dat je nog jaren les blijft geven in Alkmaar.

Lieve groet, Ankie

Ref: Qigong Lessen

Goedemorgen Ludwig, hoe is het?
Tijd niet gesproken maar op regelmatige tijden flits jij door m’n hoofd. Dan denk ik aan toen ik bij jou begon, met m’n 10 rittenkaart, niet precies wist wat het allemaal was, het ook wel vreemd vond maar wel vond dat ik het een kans moest geven. Maar na een paar lessen vond ik het zo heerlijk en keek ik er naar uit, zelfs naar de lange meditatie. Het was een rare periode in mij leven, zat niet heel lekker in mijn vel maar voelde me steeds beter en krachtiger. Ik voelde dat jouw lessen daar een hele grote bijdrage aan leverden. Voor een hele tijd was die zondagochtend mijn begin van de week, heb zelden een les gemist. De lessen waren leerzaam, gezellig en voelde veilig en vertrouwd. Van dat alles is de basis gelegd in jou lessen. Dat wilde ik je graag laten weten:).  Bedankt voor alles, namasté ??

Ref: Qigong- Tai Chi –TAO Yoga Lessen

Wow wat was dit een mooie les, dank je wel hiervoor. Dit heb ik nog nooit gevoeld ….

Helemaal tintelend, duizend kleine sprankelende lichtjes, helemaal verlicht in mijn botten, open en verbonden met het goddelijke, in die trillingsstaat zou ik wel altijd willen zijn ..

Liefste groet, M

Ref: Qigong lessen

Ik vind de lessen indrukwekkend en helend. Van al de lessen en meditaties die ik hier en daar heb gevolgd vind ik jou de beste .Je bent heel goed te volgen en duidelijk in je uitleg.
De meditaties spreken mij ook erg aan. Dat mag toch gezegd worden? Mijn complimenten

Ref: Qigong Lessen

fijne chiqong lessen gehad!

Ref: Qigong- Tai Chi –TAO Yoga Lessen

De lessen zijn verschillend en dat maakt het heel leuk, de leraar is ook erg goed en heeft er veel verstand van.

Ref: Qigong- Tai Chi –TAO Yoga Lessen

Ik vond het gister een hele fijne les.
Voel me vandaag de hele dag nog kalm en ontspannen van binnen 🙂
Vond het erg prettig om te doen en wil het graag thuis voorzetten.

Ref: Qigong- Tai Chi –TAO Yoga Lessen

Ik ben een aantal jaren geleden geopereerd aan mijn oor en heb ook een nieuw trommelvlies gekregen.
Ik kreeg van de KNO arts te horen dat er weer een gaatje in het nieuwe trommelvlies zat en het weer hevig ontstoken was. Ik kreeg antibioticadruppels mee en moest over 4 weken terug komen. Ik wilde absoluut zo’n operatie niet meer meemaken en ben mijn oefeningen en de meditaties voor het oor gaan doen en toen ik na 4 weken terug kwam bij de KNO arts was de ontsteking helemaal weg. Na nog eens 2 weken werd er een gehoortest gedaan en de KNO arts kon het resultaat niet geloven. En heeft de test 2x gedaan. Mijn gehoor was veel beter geworden sinds de laatste meeting van na de operatie en de arts zei: “u heeft nu een gehoor van een 18 jarige”

Ref: Qigong Lessen Medische Qigong

Ik heb er al die jaren erg van genoten en voelde dat ik er veel baat bij had. Dat niet alleen maar ook de wijze waarop jij de lessen invulling gaf vond ik geweldig. Altijd blij en opgewekt en met veel gevoel voor humor trad je ons “’dames”’ tegemoet. Inhoudelijk verbaasde ik me steeds weer over je innerlijk weten! Zo vloeiend en voor ieder het zijne gaf je inhoud aan de lessen.

Hartelijke groeten en bedankt, Paulien G

Ref: Qigong Lessen

Heerlijk om te doen en een goeie sfeer!

Ref: Qigong- Tai Chi –TAO Yoga Lessen

In Ludwig een geweldige leraar ontmoet die je meeneemt op reis onderweg naar energie welke je blijkt te kunnen voelen/ ervaren. verbazend eenvoudig en op ieder niveau

Ref: Qigong- Tai Chi –TAO Yoga Lessen

Ik vond de tao yin erg prettig, ik had de volgende dag gelijk ook geen rugpijn! terwijl ik al weken met rugpijn rondloop. Ik heb sindsdien de oefeningen consequent gedaan en het gaat erg goed.

Vriendelijke groet,

Miraida

Ref: TAO Yoga Lessen

hoi Ludwig,
Vond gisteren echt super! Nieuwe dingen geleerd, en lekker opgeladen, bedankt!

Ref: Qigong- Tai Chi –TAO Yoga Lessen

Hoi Ludwig,

Ben zo blij, voel me echt goed!
Fysiek voel ik me veel meer erbij, (dat mijn lichaam erbij hoort dat dat heel gewoon is!) Ik neem de oef. van vandaag mee en let bewust meer op momentjes voor Yin

Voel me fijn bij je en waardeer je heel erg voor de manier waarop jij je kwaliteiten neerzet!

lieve groetjes, guinevere

Ref: Qigong Lessen

Zeer deskundige leraar, dhr Schutte, grote kennis van zaken en prettig manier van lesgeven.

Ref: Qigong- Tai Chi –TAO Yoga Lessen

Ludwig, ik ben heel blij met de yoga, het is een mooie afsluiting van mijn werkweek, even alles loslaten.

Ref: Qigong- Tai Chi –TAO Yoga Lessen
error: Content is protected !!