06-10236313 info@yinyangbalance.nl

Leer de eeuwenoude Qigong, Tai Chi, Meditatie en Yoga kunsten uit het verre Oosten

Voor Gezondheid, Geluk en Vitaliteit

———————————————————————————————

Eindelijk!

Nu hoef je nooit een les te missen

Welkom

Ik ben Ludwig Schutte
Ik studeer en geef al 25 jaar Qi Gong, Tai Chi, Yoga en Meditatie.
Gedurende de jaren, persoonlijke workshops, coachingen en lerarenopleidingen, heb ik duizenden studenten op verschillende manieren geholpen:

– Genezing van letsel en ziekte

– Vertragen van het verouderingsproces

– Zich beter dan ooit voelen

– Hun energie maximaliseren

———————————————————————————————

Met een geweldige leraar KAN je Qigong, Tai Chi, Yoga en Meditatie beheersen

Soms kunnen mensen geen goede leraar in hun omgeving vinden. Zelfs als je in de buurt van een geweldige leraar woont, zijn de lessen niet altijd op een geschikt moment.
Zonder consistente training en enig gevoel van vooruitgang en ondersteuning, is het moeilijk om het vol te houden. Je wordt moe van dezelfde oude routines. Uiteindelijk gaat dat ten koste van uw training.

…Wat te doen?

Dankzij internet kun je mijn lessen nu eindelijk thuis volgen, wanneer het jou uitkomt!

Dat is juist!

Met mijn nieuwe online abonnementsprogramma kun je de lessen volgen

Overal, altijd en op elk apparaat

dit is hoe het werkt:

———————————————————————————————

Toegang tot de eeuwenoude Qigong, Tai Chi, Yogakunsten en meditatie uit het verre Oosten

Ontvang elke maand 16-20 gloednieuwe lessen
en probeer de verschillende vormen!

*je ontvangt daarnaast met regelmaat bonusbestanden, onder andere:
*extra presentaties over div onderwerpen gerelateerd aan gezondheid
en
*digitaal instructie les Tao Tai Chi vorm 13 poses in 4 windrichtingen

———————————————————————————————

WAAROM HEB IK EEN LERAAR NODIG?

Mijn online cursussen zijn geweldig, voordeel van online lessen zijn dat je deze op elk moment kunt volgen en niets hoef te missen. Om echte vooruitgang te boeken, heb je doorlopende lessen nodig.

Leer ALLE technieken

Na verloop van tijd leer je een ongelooflijke verscheidenheid aan bewegingen, oefeningen en meditaties. Bovendien, met mijn focus op seizoensgerichte wellness, vakantie retreats en actuele evenementen, is het altijd precies de juiste oefening op het juiste moment!

Mis geen details

Er zijn zoveel details die ik geleidelijk deel, om het voor mijn studenten verteerbaar te maken. Daarom is het hebben van een ondersteunende leraar zo cruciaal voor uw succes!

Perfect voor alle niveaus

Of je nu net begint of al jaren oefent, mijn Qi Gong, Tai Chi, Yoga-, Meditatielessen bieden de afwisseling die je nodig hebt om de beoefening hiervan levendig te houden.
Herinneringen houden ons gemotiveerd
Laat je niet vervelen … door meerdere keren per week op de hoogte te worden gehouden van nieuwe routines, krijg je een stevig ritme en ben je gemotiveerd om bij te blijven.

Wilt u het uitproberen?

Zie hieronder een gratis impressie van de online lessen;

Yoga oefeningen en Meditatie & Qigong en Meditatie.

Op die manier kan je het zelf ervaren.
Ik ben ervan overtuigd dat deze les je een verfrist, energiek en ontspannen gevoel zal geven.
Stel je dan voor dat je meerdere keren per week aan een nieuwe routine werkt. Naarmate de tijd vordert leer je een complete reeks bewegingen. En al die kleine details om ze precies goed te krijgen.
Stel je voor hoe opgeladen je je zult voelen, met die heerlijke levensenergie.

Geniet!


———————————————————————————————

Klaar om mijn student te worden?

“wat houdt een Abonnement in?”

Ontvang elke maand 16-20 gloednieuwe lessen
en probeer de verschillende vormen!

je ontvangt daarnaast met regelmaat bonusbestanden, onder andere:
– extra presentaties over div onderwerpen gerelateerd aan gezondheid
en
– digitaal instructie les Tao Tai Chi vorm 13 poses in 4 windrichtingen


Zie bijgaand ook reacties van Tao Yin Yoga en Qigong studenten online & live lessen:


(online lessen) Ik vind het erg fijn dat je wekelijks weer met een nieuwe fijne versie komt! Echt top
??

————————

(online lessen) Veel spierpijn, yogalessen omg wat zijn ze heerlijk!!! Meditaties ook, ga er straks weer eentje herhalen.❤ blij blij!

————————

(online lessen) O wat gaaf! Ik kan nu ook Qigong proberen. ?

————————

(online lessen) Ben onderweg naar de grond, jij ligt er straks al????
Ik oefen, kom er wel Whahaha, is fijn iets niet kunnen en elke keer nog een keer nog een keer, en dan stukje verder.
Fijn dat proces, helpt heel erg in het dagelijkse leven
. ❤?

————————
(yoga live) “Heerlijk om te doen en een goeie sfeer!”
————————

(yoga live) “Ik vond het gister een hele fijne les.
Voel me vandaag de hele dag nog kalm en ontspannen van binnen 🙂
Vond het erg prettig om te doen en wil het graag thuis voorzetten.”
————————

(yoga live) “Hi Ludwig, het is bijna niet uit te leggen wat je lessen met mij doen! Ik voel me herboren, gister na de les al! Ik was al ruim een week zo ontzettend moe en geen energie en nu ?als ik me altijd zo zou voelen……volmaakt in iedere cel…..dan voel ik mij de rijkste en gelukkigste mens op aarde! Het is mijn streven. ????????

————————

(qigong live) “Hoi Ludwig, Ben zo blij, voel me echt goed! Fysiek voel ik me veel meer erbij, (dat mijn lichaam erbij hoort dat dat heel gewoon is!) Ik neem de oef. van vandaag mee en let bewust meer op momentjes voor Yin. Voel me fijn bij je en waardeer je heel erg voor de manier waarop jij je kwaliteiten neerzet! lieve groetjes, Guinevere”
————————

(qigong live) “Ik vind de lessen indrukwekkend en helend. Van al de lessen en meditaties die ik hier en daar heb gevolgd vind ik jou de beste .Je bent heel goed te volgen en duidelijk in je uitleg.
De meditaties spreken mij ook erg aan. Dat mag toch gezegd worden? Mijn complimenten”

 • Algemene info Tao Yin Yoga en Tao Tai Qigong

  achtergrondinformatie >>>> Tao Alchemy

  achtergrondinformatie >>>> Tao Yin Yogalessen

  achtergrondinformatie >>>> Tao Tai Qigonglessen

 • Inschrijven live & online lessen

   Lessen Voorburg/Den Haag:

   Lessen Alkmaar:

   Lessen online:

   Beach Balance lessen:

   Uw naam (verplicht)

   ManVrouw

   Adres

   Postcode en plaats

   Telefoon (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   LET OP >> Bij het uitblijven reactie na een week vanuit onze zijde, verzoek om uw spam/ongewenst mail map na te kijken <<

   ruimte voor aanvullende opmerkingen onderstaand

  • Docent/Therapeut

   Ludwig Schutte, is sinds zijn 6e jaar bezig met oosterse krijgskunsten. Na diagnose van reuma heeft hij zich sedert 1996 in de Taoistische interne energietraining verdiept. In 2015 werd vastgesteld dat er geen meetbare waarden van reuma meer in zijn bloed terug te vinden waren.
   Hij houdt zich intensief bezig met de oosterse leer rond de Body & Mind relatie. Hij is zowel westers als oosters opgeleid en gecertificeerd in Hypnotherapie, Neuro Linguïstisch Programmeren, Orthomoleculaire geneeskunde en diverse Oosterse therapieën. Hij heeft zijn studie Toegepaste Osteopatische Manipulaties (2006-2015) voor o.a. de viscera en het bekken afgerond. Studeert sedert 2003 Chinese en Taoistische geneeskunde.

   Verder is hij actief als Traditional Chinese Medicine (TCM)-, Qigong- en Massage therapeut en geeft les in Tai Chi, Self Defence, Qigong, Yoga (o.a. Taoïstische Yoga), Healing Tao, Meditatie en Oosterse Massage vormen. Naast het doceren aan groepen geeft hij ook personal body en mind coaching sessies.

   Hij is de grondlegger van modules zoals (Rol)Stoel Tai Chi Chi Kung, het Mindfulness Based Movement Therapie (MBMT) programma voor Kanker, de serie Helende Liefde Massage voor stellen en de Energetische Therapeut.

   KRO-Heb ik genoeg Energie 28feb-2007

   VPRO-Thema Kanker, je lot in eigen hand

   

  error: Content is protected !!