06-10236313 info@yinyangbalance.nl

Veelgestelde vragen

 • Ik wil deelnemen aan een proefles. Kan dat?

  Uiteraard kun je deelnemen aan een proefles. Eenmalig kan dat voor een tarief van 10 euro. Je kunt de les online reserveren. Na ontvangst van je reservering sturen wij je een bevestiging wanneer en op welke les je wordt verwacht. Betaling kun je dan contant en gepast aan de desbetreffende docent doen.
 • Wat moet ik meenemen voor een proefles?

  Je kunt deelnemen aan de les als je hebt gereserveerd na onze bevestiging. Het doorgeven van je naam is dan voldoende. Qua kleding is het vooral handig dat je er lekker in kunt bewegen. Sportkleding is over het algemeen prima. Je mag uiteraard je eigen mat meenemen, maar alles is in de studio aanwezig. Voor de Tai Chi en Qigong lessen kun je anti slip sokken en of ballet of sloffen meenemen.
 • Kan ik lessen volledig online reserveren?

  Ja, lessen kunnen online worden gereserveerd de betaling vind per bank, of contant en gepast plaats. Na ontvangst van je reservering zenden wij je een inschrijf formulier toe, bij retournering bevestigen wij je les. Het reserveren kan tot 48 uur voor aanvang van de les (houdt er rekening mee dat als je de lessen contant betaald je gepast dient te betalen). Ook het annuleren kan online tot 24 uur voor aanvang van de les. Wij kunnen de les niet voor je annuleren; dat moet je on line of per sms/WhatsApp zelf doen.
 • Ik ga op vakantie. Kan ik het abonnement stilzetten?

  Abonnementen en rittenkaarten kun je niet stilzetten.
 • Ik ben geblesseerd? Kan ik de lessen inhalen.

  Wij werken met zeer flexibele abonnementen, waarbij je in overleg kunt bepalen wanneer je de lessen volgt (mits binnen de gekozen termijn). Als je langdurig geblesseerd bent, kun je het abonnement buiten het seizoen blok niet stilzetten.
 • Kan ik een les annuleren?

  Lessen kunnen online of per sms worden geannuleerd tot 24 uur voor aanvang van de les.
 • Kan ik vaker deelnemen aan de lessen?

  Vaker deelnemen kan door middel van het aanschaffen van een '2 x per week abonnement'. Indien de lessen op zijn, kun je wederom een '2 x per week abonnement' aanschaffen. Overigens zijn er weinig leden die gemiddeld meer dan 2 keer per week komen, waardoor dit abonnement zelfs voor de frequente beoefenaars genoeg zal zijn.
 • Ik wil beginnen met yoga. Welke les is geschikt?

  Alle lessen zijn in principe geschikt als eerste les, behalve lessen waarvan is aangegeven dat ze niet geschikt zijn als eerste les. Je kunt zelf bepalen aan welke les je wilt deelnemen. Op het rooster staan de lessen aangegeven. De meeste lessen zijn vooral ontspannend, terwijl andere lessen inspanning en ontspanning combineren.
 • Ik ben geblesseerd. Kan ik toch aan de lessen deelnemen?

  Vraag eerst aan je arts of behandelaar of je aan Yoga/ Tai Chi of Qigong kunt doen. Als zij aangeven dat dit mogelijk is, zullen onze docenten je zo goed mogelijk begeleiden en adviseren. Vaak is er ondanks een blessure nog veel mogelijk.
 • Hoe druk zijn jullie lessen?

  Dat verschilt per les. Vaak zijn er tussen de 8 en 12 deelnemers.
 • Ik ben zwanger. Kan ik (nog) deelnemen aan de lessen?

  Onze lessen zijn ook geschikt voor dames die zwanger zijn, zelfs tot één week voor de bevalling.
 • Kan iemand anders op mijn naam deelnemen?

  Nee, de reserveringen zijn strikt persoonlijk (zie ook voorwaarden).
error: Content is protected !!