06-10236313 info@yinyangbalance.nl

Thaise Kruidenstempel

19dec10:0017:00Thaise Kruidenstempel

Evenement details

**Vriendinnenkorting! Neem een vriendin/vriend mee en geniet beiden van een spectaculaire welkoms korting. € 90,- p.p. voor de Thaise Kruidenstempel
Gezamenlijk voordeel van € 40,–. Boek snel want vol is vol!
Door: Ludwig Schutte
Datum: donderdag 19 december 2024
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Kosten: € 110,- of geldende kortingstarief
Voor meer informatie: Ludwig Schutte 06-10236313
Mail: info@YinYangBalance.nl

Achtergrond Thaise Kruidenstempel

Sinds eeuwen gebruiken de Thaise mensen gedroogde kruiden om ziektes van uiteenlopende aard te behandelen. Een van de beste methoden voor het behandelen van spier- en bindweefselpijnen is middels het gebruik van een kruidenstempel. Het gebruik van een kruidenkompres, kruidenstempel, is in de middeleeuwen toegepast op soldaten die van het slagveld kwamen om snel resultaat te boeken bij ontstekingen en verwondingen. Het werd ook gebruikt om ongemak en pijn als gevolg van vermoeide en pijnlijke spieren en gewrichten te behandelen.

Voorverpakte kruidenstempels zijn geweldig in het gebruik in Spa’s en massageklinieken en praktijken. Ze worden gestoomd in een groentestomer of rijstkoker of zelfs in een magnetron en direct of indirect op de huid toegepast. Tijdens het stomen komt er een intens en plezierig aroma vrij dat door de neus geïnhaleerd wordt terwijl er diep wordt geademd gedurende de behandeling.
Zie voor meer>>>info & Inschrijfformulier

Meer

Tijd

(Donderdag) 10:00 - 17:00

Lokatie

YInYang Balance Den Haag/Voorburg

van Alphenstraat 2, 2274 NA Voorburg

error: Content is protected !!