06-10236313 info@yinyangbalance.nl

Cosmic Healing Qigong/EM - MODULE 1 | workshop nr. 2 - 2 daags

20sep10:0017:00Cosmic Healing Qigong/EM - MODULE 1 | workshop nr. 2 - 2 daags

Evenement details

Door: Ludwig Schutte
Datum: donderdag 19 & vrijdag 20 september 2024
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Voor meer informatie: Ludwig Schutte 06-10236313
Mail: info@YinYangBalance.nl

KOSTEN
>> Vooruitbetaling 3 Workshops € 495,- p.p. <<
>> Gespreid Vooruitbetalen<<:
*1e maand € 280,- en de daaropvolgende maand €280,- voor de reeks van 3x 2 dagen = 6 dagen.

Achtergrond Cosmic Healing Qigong

Cosmic Healing of Kosmische Chi Kung leert ons Taoïstische technieken om met de onbegrensde energie van onze planeet te werken. Daardoor kunnen we de hoeveelheid energie die ons ter beschikking staat enorm vergroten.

Het gaat er bij Kosmische Chi Kung om, een verbinding te maken met specifieke energie-frequenties in onszelf, om deze te gebruiken als een soort magneetkracht voor de energie van de hemel en de aarde. Onze eigen energie, structuur en aarding, is daarbij dus heel belangrijk.
Het ontwikkelen van dit vermogen is uitermate belangrijk voor onze zelf-healing en essentieel bij het genezen van anderen.

Cosmic Healing Qigong – module 1

We gebruiken de geest om een energiepatroon in het universum te projecteren, de krachten ervan af te tappen en die energie terug naar ons lichaam te kanaliseren. Met geest en handen kan ieder van ons zich onderdompelen in de grenzeloze energie van de kosmos. Een heel bijzondere aantrekkingskracht van deze oefening is dat het kan worden beoefend door zowel beginners als gevorderde beoefenaars van Qigong en beide voordelen biedt.

Wanneer je meer begint te ervaren van het chi-veld rondom je fysieke lichaam, kun je gaan werken aan een groter energieveld, dat een hele ruimte kan beslaan. Hoe trek je krachten aan in dit veld, en op welke wijze kun je de energie en de focus van de verschillende mensen samen bundelen tot één energielichaam – waar je je aandacht naartoe richt, op zo’n manier dat niemand iets opneemt wat niet voor hem of haar bedoeld is; alles wordt tevoren energetisch “gezeefd”.

Er wordt verder gewerkt met het openen van de meridianen naar de handen toe (Boeddhapalm), en er wordt een begin gemaakt met het werken met kleuren zogenaamde Keuren Geneeskunst, en het ontvankelijk maken van de schedel daarvoor.

Zie voor meer>>>info & Inschrijfformulier

Meer

Tijd

(Vrijdag) 10:00 - 17:00

Lokatie

YInYang Balance

van Alphenstraat 2, 2274 NA Voorburg

error: Content is protected !!