06-10236313 info@yinyangbalance.nl

Verfijning van  Seksuele Energie I

De seksuele energie is de meest geconcentreerde energie die het lichaam kan produceren. Deze energie is bedoeld voor het maken van een ander menselijk wezen wanneer je de energie uit jezelf en in de wereld richt. Wanneer je de energie naar boven richt door het meridiaan systeem genereert het ‘het hogere bewustzijn’ en niveaus van vitaliteit, deze herstellen en verjongen de hormoonklieren, het zenuwstelsel en de organen.

Aangezien onze emoties nauw verbonden zijn met de vitale organen,  is de gerecycleerde seksuele energie in staat de emoties die voortvloeien uit de organen te vermenigvuldigen. Wij zijn in staat om van grootmoedigheid naar het niveau van de oneindige zorg of woede van de meest destructieve aard te vermenigvuldigen.

De recycling van seksuele energie vereist een aanhoudende regelmatige beoefening  van transformeren van negatieve emoties anders wordt het een tweesnijdend zwaard in de handen van de onervaren beginner.

Als de inleiding van deze beoefening goed zijn toegepast genereerd het een goede doorstroming door het meridiaan systeem en de organen, dan zal de seksuele energie die stroom met een hogere frequentie bekrachtigen. Het organisme zal zich uiteindelijk op een hoger niveau van vitaliteit herstructureren ter bevordering van het evolutie proces. Een ander product van succesvolle recycling van de seksuele energie is een groter gevoel van energetische  integriteit, persoonlijke grenzen en sociale relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect.

 

error: Content is protected !!