06-10236313 info@yinyangbalance.nl

Triggerpoint massage

Workshop: Triggerpoint Massage
Door: Ludwig Schutte
Data: donderdag 23 & vrijdag 24 november 2023
Tijd: 10.00-17.00 uur
Kosten: €225,-
Locatie: YinYang Balance – Voorburg/Den Haag 
Voor meer informatie Ludwig Schutte 06-10236313
Mail: info@YinYangBalance.nl

Tijdens deze cursus triggerpoint massage leer je alles over het hoe en waarom van triggerpoint massage. Je maakt kennis met alle toepassingen van deze massagevorm. Je leert om met de juiste lokalisatiemethoden de triggerpoints op te sporen. Daarna ga we aan de slag met het oefenen van speciale massagetechnieken om de triggerpoints te behandelen. Overige onderwerpen die aan bod komen zijn analyse van pijnen en problemen, spanningsbevrijding en het praktisch toepassen van myofasciale therapie.

Je gaat tijdens de cursus veel zelf aan de slag onder begeleiding van een ervaren triggerpoint therapeut. Doordat de cursus in kleine groepjes wordt gegeven, kun je rekenen op een prettige sfeer met veel persoonlijke aandacht.

De Triggerpoint massage kan snel en eenvoudig een oplossing bieden voor mensen die langdurig pijn hebben. Pijn die wordt veroorzaakt door zogenaamde ‘triggerpoints’, dat zijn spierknopen ontstaan in een bepaalde spierstreng ergens in het lichaam.

Triggerpoints kunnen hoofdpijn, pijn in de nek en kaak, in de onderrug, een tennisarm en carpaal tunnelsyndroom veroorzaken. Ze zijn de bron van pijn in gewrichten, zoals schouder, pols, heup, knie en enkel. Triggerpoints veroorzaken ook andere symptomen zoals duizeligheid, oorpijn, bijholteontsteking, misselijkheid, maagzuur, hartritmestoornissen, pijn aan de geslachtsdelen en gevoelloosheid in handen en voeten.

Deze cursus is bedoeld voor masseurs die pijn willen begrijpen en verminderen, en zo hun cliënten beter willen helpen.

Zie voor meer uitgebreide achtergrondinformatie de Triggerpoint Massage workshop pagina.

 • Extra Informatie

 • Inschrijven Workshop

   Selecteer de gewenste workshop!:

   Uw naam (verplicht)

   ManVrouw

   Adres

   Postcode en plaats

   Telefoon (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   LET OP >> Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor een workshop. Na verzending ontvang je binnen een week een bevestiging in je mailbox. Mocht dit niet zo zijn dan is de e-mail misschien in je spambox terecht gekomen en dan vragen we je contact met ons secretariaat op te nemen via info@yinyangbalance.nl <<

   ruimte voor aanvullende opmerkingen onderstaand

  • Vrijblijvend Telefonisch Consult

    Uw naam

    Email (verplicht)

    Telefoon (verplicht)

    Graag meerdere voorkeursdagen en tijden voor contactmoment opgeven (met uitzondering tussen 17:00 - 19:00). Ook beperkt mogelijk in avond en weekend. In verband met drukke agenda kunnen we slechts 2 x een poging doen telefonisch contact te leggen.

    LET OP >> Bij het uitblijven reactie na een week vanuit onze zijde, verzoek om uw spam/ongewenst mail map na te kijken <<

    Waar gaat(n) uw interesse(s) naar uit?

   error: Content is protected !!