06-10236313 info@yinyangbalance.nl

Aanvraag Gratis Telefoon Consultatie

telefoon-consultatie

Alle mogelijke cliënten moeten onderstaande gegevens invullen voor een gratis telefoon consultatie. Gedurende dit gesprek heeft u een persoonlijk consult met uw therapeut over uw zaak. Dit om zeker te maken dat u een geschikte kandidaat bent voor behandeling op de clinique en dat u bekend bent met en op uw gemak voelt met de wijze van aanpak, onze filosofie en programma. Bij de beëindiging van uw gratis telefonisch consult, heeft u de gelegenheid een afspraak met ons in te plannen voor een uitgebreid Intake en Behandel Plan. Tijdens de Intake op onze locatie gaat uw therapeut dieper in op uw zaak en de details van uw medische geschiedenis, wordt er een uitgebreid Behandel Plan opgesteld en wordt er een aanvang gemaakt met uw eerste behandeling.

Na ontvangst van onderstaande aanvraag formulier wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Het staat u ook vrij om te bellen op 06-10236313 om direct een afspraak te plannen.

Gelieve onderstaand formulier in te vullen voor een gratis telefoon consultatie.

  Uw naam

  Email (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  Graag meerdere voorkeursdagen en tijden voor contactmoment opgeven (met uitzondering tussen 17:00 - 19:00). Ook beperkt mogelijk in avond en weekend. In verband met drukke agenda kunnen we slechts 2 x een poging doen telefonisch contact te leggen.

  LET OP >> Bij het uitblijven reactie na een week vanuit onze zijde, verzoek om uw spam/ongewenst mail map na te kijken <<

  Waar gaat(n) uw interesse(s) naar uit?

   

  error: Content is protected !!