06-10236313 info@yinyangbalance.nl

Jaaropleiding Practitioner Thaise Yoga Massage – 2022

5 x 2-daagse modules 10:00 – 17:00 | Locatie Voorburg/Den Haag

Kosten – € 850,- pp of vroegtarief € 790,-, zie voorwaardes website pagina Practitioners Thaise Yoga Massage opleiding

? ? Deze massage werkt op energiepunten en energielijnen. Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens een massage ook in diverse yoga-posities gebracht.

Achtergrond Traditionele Thaise – Yoga – Massage:

De oorsprong van de Traditionele Thaise Massage dateert van ongeveer 2.500 jaar geleden. Van oorsprong uit India en China, is deze massagevorm samen met de boeddhistische monniken naar Thailand gekomen.
De Traditionele Thaise Massage wordt tot de meest spectaculaire massage gerekend en is een combinatie van de Ayurvedische- en Chinese massage.

Inhoud

In deze opleiding leert u hoe een traditionele basis behandeling moet uitvoeren via een combinatie van rustige bewegingen. Het ritmisch drukken op acupunctuurpunten en het uitvoeren van diepe stretch oefeningen die vloeiend in elkaar moeten overgaan om een diep helend meditatief effect te hebben. Er wordt gewerkt in een ritmisch tempo, zonder gebruik van oliën of andere tussenstoffen. De masseur maakt enkel gebruik van handen, voeten, knieën en ellebogen. Dit gebeurt allemaal op een mat of een fouton, waarbij ook ruim aandacht wordt geschonken aan de eigen werkhouding.
Men houdt de kleren aan tijdens een behandeling. De TTM is zeer intensief en werkt diepgaand. Een volledige lichamelijke en meditatieve ontspanning is daar het resultaat van.

De bedoeling van deze praktische opleiding is je in staat te stellen een behandeling van 90 tot 120 minuten uit te voeren.

2- daagse Modules Practitioner Thaise Yoga Massage

>> Thaise Matmassage *FRONT
>>
Thaise Matmassage *BACK 
>>
Thaise Matmassage *SIDE
>>
Thaise Stoelmassage
>>
Thaise Voet en Onderbeen

De lessen hebben een doorlopend karakter wat wil zeggen dat u op ieder gewenst moment (module aanvang) kunt instappen. Ook wanneer u een module hebt gemist kunt u die in het daarop volgende jaar inhalen. Zelfs voor degenen die niet voor het Practitioners examen willen opgaan kunnen deze module eenheden los volgen.

Zie voor meer uitgebreide achtergrondinformatie de Jaaropleiding Practitioners Thaise Yoga Massage pagina of onderstaande link naar hoofdmenu massage lessen.

 • Extra Informatie

 • Inschrijven Workshop

   Selecteer de gewenste workshop!:

   Uw naam (verplicht)

   ManVrouw

   Adres

   Postcode en plaats

   Telefoon (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   LET OP >> Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor een workshop. Na verzending ontvang je binnen een week een bevestiging in je mailbox. Mocht dit niet zo zijn dan is de e-mail misschien in je spambox terecht gekomen en dan vragen we je contact met ons secretariaat op te nemen via info@yinyangbalance.nl <<

   ruimte voor aanvullende opmerkingen onderstaand

  • Vrijblijvend Telefonisch Consult

    Uw naam

    Email (verplicht)

    Telefoon (verplicht)

    Graag meerdere voorkeursdagen en tijden voor contactmoment opgeven (met uitzondering tussen 17:00 - 19:00). Ook beperkt mogelijk in avond en weekend. In verband met drukke agenda kunnen we slechts 2 x een poging doen telefonisch contact te leggen.

    LET OP >> Bij het uitblijven reactie na een week vanuit onze zijde, verzoek om uw spam/ongewenst mail map na te kijken <<

    Waar gaat(n) uw interesse(s) naar uit?

   error: Content is protected !!