fbpx
06-10236313 info@yinyangbalance.nl

Thaise Yoga Mat Massage – Kennismaking

Thaise Yoga Mat Massage Kennismaking – 26 februari 2022 – € 110,- of tijdelijk kortingstarief**


**Kennismakingstarief! Boek tijdig en betaal € 65,- p.p. voor de Kenningsmakings workshop van de Thaise Yoga Mat Massage. Boek snel want vol is vol!

Door: Ludwig Schutte
Data: zaterdag 26 februari 2022
Tijd: 10.00-17.00 uur
kosten: € 110,– per persoon of kennismakings tarief
Locatie: YinYang Balance, Voorburg/Den Haag
Voor meer informatie: Ludwig Schutte 06-10236313
Mail: info@YinYangBalance.nl

meer informatie over inhoud workshop: zie hier

 • Ervaringen

 • Inschrijven Workshop

  Staat de workshop of cursus van uw interesse niet gepland, laat het ons weten!

   Workshop:

   Uw naam (verplicht)

   ManVrouw

   Adres

   Postcode en plaats

   Telefoon (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   LET OP >> Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor een workshop. Na verzending ontvang je binnen een week een bevestiging in je mailbox. Mocht dit niet zo zijn dan is de e-mail misschien in je spambox terecht gekomen en dan vragen we je contact met ons secretariaat op te nemen via info@yinyangbalance.nl <<

   ruimte voor aanvullende opmerkingen onderstaand

  • Docent

   Ludwig Schutte, is sinds zijn 6e jaar bezig met oosterse krijgskunsten. Na diagnose van reuma heeft hij zich sedert 1996 in de Taoistische interne energietraining verdiept. In 2015 werd vastgesteld dat er geen meetbare waarden van reuma meer in zijn bloed terug te vinden waren.
   Hij houdt zich intensief bezig met de oosterse leer rond de Body & Mind relatie. Hij is zowel westers als oosters opgeleid en gecertificeerd in Hypnotherapie, Neuro Linguïstisch Programmeren, Orthomoleculaire geneeskunde en diverse Oosterse therapieën. Hij heeft zijn studie Toegepaste Osteopatische Manipulaties (2006-2015) voor o.a. de viscera en het bekken afgerond. Studeert sedert 2003 Chinese en Taoistische geneeskunde.

   Verder is hij actief als Traditional Chinese Medicine (TCM)-, Qigong- en Massage therapeut en geeft les in Tai Chi, Self Defence, Qigong, Yoga (o.a. Taoïstische Yoga), Healing Tao, Meditatie en Oosterse Massage vormen. Naast het doceren aan groepen geeft hij ook personal body en mind coaching sessies.

   Hij is de grondlegger van modules zoals (Rol)Stoel Tai Chi Chi Kung, het Mindfulness Based Movement Therapie (MBMT) programma voor Kanker, de serie Helende Liefde Massage voor stellen en de Energetische Therapeut.

   KRO-Heb ik genoeg Energie 28feb-2007

   VPRO-Thema Kanker, je lot in eigen hand

  error: Content is protected !!
  X