06-10236313 info@yinyangbalance.nl

NB * producten zijn in de les verkrijgbaar verzending is helaas niet mogelijk *

Zie voor meer producten en info onze >> ETALAGE

Metalen Hitter

Prijs: €60,-
Omschrijving

metalen-hitterIn de basisvorm van het gebruik van de Metalen Hitter, wordt een bundel van metalen draden gebruikt om langs speciale lijnen van het lichaam en ledematen te kloppen. De metalen draden creëren een vibratie die de poriën van de botten openen om vrijgemaakte energie tot in het beenmerg door te laten. De botten worden daarnaast ook aangesterkt. Deze vibraties verdrijven ook de toxines uit de fasciae, spieren en interne organen, terwijl ze opgeslagen zuren afbreken en spanningen uit het lichaam verlichten.

Bamboo Hitter

Prijs: €15,-
Omschrijving

bamboo-hitterIn de basisvorm van het gebruik van de Bamboo Hitter, wordt een bundel van bamboo draden gebruikt om langs speciale lijnen van het lichaam en ledematen te kloppen. De bamboo draden creëren een vibratie die de poriën van het bindweefsel openen om vrijgemaakte energie tot in de diepere lagen door te laten. Het bindweefsel, spieren, botten worden daarnaast ook aangesterkt. Deze vibraties verdrijven ook de toxines uit de fasciae, spieren en interne organen, terwijl ze opgeslagen zuren afbreken en spanningen uit het lichaam verlichten


“Helende Liefde” Jade Ei

Omschrijving

jade-eiHet aanbevolen Jade Ei om te gebruiken is gemaakt van jade. Het gebruik van het Jade Ei wordt geprefereerd boven andere soorten omdat ze sterk zijn, glad en niet poreus. Het Jade Ei is ook minder duur, bovendien heeft ze een helende werking. Het gebruik van een stenen ei om de vagina aan te sterken is een training afkomstig uit het oude China. Terwijl de tijd zich verder ontwikkelde, bleef het geheim van deze training in het Keizerlijke Paleis en werd slechts aan de koningin en concubines onderwezen.

Velen die deze technieken beoefenen, ervaren goede gezondheid, blijven jong en mooi, met seksuele organen tot in oudere jaren stevig en veerkrachtig als van een jonge vrouw. Van origine echter werden de Ei Training en het Vaginale Gewicht Heffen uitgevoerd om de gezondheid te verbeteren, zowel fysiek en spiritueel, omdat deze oefeningen meer energie leveren aan de Chi spieren. Hierdoor wordt de seksuele energie  naar binnen en omhoog gebracht, waar het getransformeerd wordt tot hogere spirituele energie.

Ook neemt  de Orgastische Opwaartse Trek, het Organen Orgasme en de behendigheid van Ovariële Ademhaling sterk toe en de stroom van Seksuele hormonen wordt vergroot.

Vrouwen die seksueel-emotioneel getraumatiseerd  zijn, hebben hier ook baat bij. Dit dient echter onder begeleiding van een getrainde therapeut bekend met deze methodiek van werken plaats te vinden. De emotionele lading komt vrij door de contracties en concentratie op het ei in dit gebied en ladingen uit de PC spier en het bekken komen los.

Door regelmatig te trainen kun je het Jade Ei in de vagina beter voelen en kun je het ei beter naar en van de baarmoeder dirigeren wat resulteert in meer levensvreugde en innerlijke kracht.

Meditatiekussen, kleur bordeaux rood of zwart

Prijs:€30.00

Omschrijving

Meditatiekussen__4e15f73d58beaMeditatiekussen__4e15f7bc559b9Materiaal buitenkussen: katoen, Materiaal binnenkussen: ongebleekte katoen, Vulling: boekweitkaf, Afmeting: 32x16cm
Aantal per verpakking:1

error: Content is protected !!
X