06-10236313 info@yinyangbalance.nl

Healing Love Massage

Workshop: Healing Love Massage
Door: Ludwig Schutte
Datum: zondag 21 juli 2024
Tijd: 10.00-18.00 uur
kosten: €75,- per persoon of *of combinatie tarief zie onderstaand* 
Locatie: YinYang Balance, Den Haag
Voor meer informatie Ludwig Schutte 070 3825230/06-10236313
Mail: info@YinYangBalance.nl

**Combinatiekorting <1>**
Boek beide modules; *Healing Love* & *Cosmic Healing Love* en betaal
een combinatieprijs van € 160,- per persoon!
 KORTING van € 30,- p.p. > € 60,- per stel

**Combinatiekorting <2>**
Boek 3 modules; *Healing Love*, *Cosmic Healing Love*, *Reflexology van de Genitalien* en betaal een combinatieprijs van € 295,- per persoon! (incl 1x verwenstaaf  per koppel ter waarde van € 59,90)
 KORTING van € 55,- p.p. > € 110,- per stel 

Actie is geldig tot groep vol is. Volgorde van betaling is bepalend voor uw deelname. Vol is vol!**

 

Leer hoe uw energie niveau en uw relatie bevordert word door deze Helende Liefde massage 

 • Leer de basis module van de Helende Liefde massage
 • 4000 jaar oude authentieke technieken uit de oudheid in combinatie met hedendaagse seksuologische kennis
 • Aan het einde van deze workshop kun u zelfstandig een massage geven van 1,5 uur, zowel bij uw geliefde in te zetten en met enige aanpassingen zelfs bij uw familie en vrienden
 • Werkt stress verlagend, is tevens een goed hulpmiddel om uw seksleven en uw relatie weer die boost te geven zoals in den beginne van uw relatie
 • Deze technieken worden zelfs toegepast bij relatie therapie of bij seks therapie o.a. ter verkrijging van een betere seksuele gezondheid.
 • Te volgen door (gelegenheid-) stellen of singles (voorwaarde bij singles: een open mindset ivm blind-matching van vrouwelijke of mannelijke massagepartner is wel vereiste)

Inhoud:

De introductie massage- vorm is een basis en kennismaking onderdeel vd serie Helende Liefde massage en betreft een specifieke massage die de seksuele energie van je partner in beweging brengt en leidt door het hele lichaam. Deze massagevorm is ontwikkeld om meer diepgang in je relatie tot stand te brengen en om de sleur en drukte van carrière en opvoeding van de kinderen te doorbreken.

Indien je je partner op een liefdevolle wijze leert te masseren raak je ook je eigen ziel aan.

Zie voor uitgebreide informatie: Healing Love Massage Workshop

 • Ervaringen

 • Inschrijven Workshop

  Staat de workshop of cursus van uw interesse niet gepland, laat het ons weten!

   Selecteer de gewenste workshop!:

   Uw naam (verplicht)

   ManVrouw

   Adres

   Postcode en plaats

   Telefoon (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   LET OP >> Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor een workshop. Na verzending ontvang je binnen een week een bevestiging in je mailbox. Mocht dit niet zo zijn dan is de e-mail misschien in je spambox terecht gekomen en dan vragen we je contact met ons secretariaat op te nemen via info@yinyangbalance.nl <<

   ruimte voor aanvullende opmerkingen onderstaand

  • Docent/Therapeut

   Ludwig Schutte, is sinds zijn 6e jaar bezig met oosterse krijgskunsten. Na diagnose van reuma heeft hij zich sedert 1996 in de Taoistische interne energietraining verdiept. In 2015 werd vastgesteld dat er geen meetbare waarden van reuma meer in zijn bloed terug te vinden waren.
   Hij houdt zich intensief bezig met de oosterse leer rond de Body & Mind relatie. Ludwig is zowel westers als oosters opgeleid en gecertificeerd in Hypnotherapie, Neuro Linguïstisch Programmeren, Orthomoleculaire geneeskunde en diverse Oosterse therapieën. Hij heeft zijn studie Toegepaste Osteopatische Manipulaties (2006-2015) voor o.a. de viscera en het bekken afgerond. Studeert sedert 2003 Chinese en Taoistische geneeskunde.

   Verder is hij actief als Traditional Chinese Medicine (TCM)-, Medical Qigong- en Massage therapeut, Acupuncturist en geeft les in Tai Chi, Self Defence, Qigong, Yoga (o.a. Taoïstische Yoga), Healing Tao, Meditatie en Oosterse Massage vormen. Naast het doceren aan groepen geeft hij ook personal body en mind coaching sessies.

   Hij is de grondlegger van modules zoals (Rol)Stoel Tai Chi Chi Kung, het Mindfulness Based Movement Therapie (MBMT) programma voor Kanker, de serie Helende Liefde Massage voor stellen en de Energetische Therapeut.

   KRO-TV-Heb ik genoeg Energie 28feb-2007

   VPRO-Thema Kanker, je lot in eigen hand

  error: Content is protected !!