06-10236313 info@yinyangbalance.nl

De Energetische Masseur (S2) | Module III- 2 daags

18jan10:0017:00De Energetische Masseur (S2) | Module III- 2 daags

Evenement details

Door: Ludwig Schutte
Datum: donderdag 18 & vrijdag 19 januari 2024

Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Voor meer informatie: Ludwig Schutte 06-10236313
Mail: info@YinYangBalance.nl
KOSTEN **Combinatie KORTINGEN**

>> Vooruitbetaling 3 Modules € 495,- p.p. <<
>> Gespreid Vooruitbetalen:<<

3x € 195,- of:
1x 360,- & 1x € 195,-

Achtergrond – De energetische Masseur | Cosmic Healing Qigong

Cosmic Healing of Kosmische Chi Kung leert ons Taoïstische technieken om met de onbegrensde energie van onze planeet te werken. Daardoor kunnen we de hoeveelheid energie die ons ter beschikking staat enorm vergroten.

Het gaat er bij Kosmische Chi Kung om, een verbinding te maken met specifieke energie-frequenties in onszelf, om deze te gebruiken als een soort magneetkracht voor de energie van de hemel en de aarde. Onze eigen energie, structuur en aarding, is daarbij dus heel belangrijk.
Het ontwikkelen van dit vermogen is uitermate belangrijk voor onze zelf-healing en essentieel bij het genezen van anderen.

Cosmic Healing Qigong – module I

Door het activeren van handen en acupunctuurpunten stromen vitaliserende krachten in en door het hele lichaam. Dit voorkomt uitputting van de eigen energiebronnen en levert verse energie. Een heel bijzondere aantrekkingskracht van deze praktijk is dat het zowel door beginners als gevorderden van de Qigong kan worden beoefend en beide evenveel voordelen biedt.
Het doel van deze beoefening is het versterken van de chi van de beoefenaar en het ontwikkelen van zijn vermogen om ook anderen chi te geven.

Practitioners van lichaam georiënteerde therapieën en massage systemen zullen enorm voordeel hebben van deze methoden. En kunnen zo hun behandeling en het beoogde effect bekrachtigen terwijl zij leren zich ‘schoon’ te houden van energetische entiteiten.

Zie voor meer>>>info & Inschrijfformulier

Meer

Tijd

(Donderdag) 10:00 - 17:00

Lokatie

YInYangBalance

van Alphenstraat 2, 2274 NA Voorburg

error: Content is protected !!