06-10236313 info@yinyangbalance.nl

Taoïstische Buik Orgaan massage - 2 daags

11nov10:0017:00Taoïstische Buik Orgaan massage - 2 daags

Evenement details

**Combinatiekorting! Boek ook de Chi Nei Tsang voor de THORAX Workshop (donderdag 9 & 16 december 2021) en ontvang een combinatie KORTING van € 50,—
Actie is geldig tot groep vol is. Volgorde van betaling is bepalend voor uw deelname. Vol is vol!**
Door: Ludwig Schutte
Datum: donderdag 4 & 11 november 2021
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Kosten: € 195,– of geldende kortingstarief
Voor meer informatie: Ludwig Schutte 06-10236313
Mail: info@YinYangBalance.nl

Achtergrond Buik orgaan massage – Chi Nei Tsang
Chi Nei Tsang, of CNT, is een oude vorm van ontgiftende, activerende buikmassage. Het is een mix van Taoïstische massage-therapie en Medische Qigong technieken, waardoor het wezenlijk anders is dan de gangbare methodes.

Hoe werkt het? De Chinese orgaanmassage werkt met Chi, ‘de levensenergie’, die stroomt door de interne kanalen van het lichaam, door de bloedvaten, het zenuwstelsel en het lymfesysteem. Deze kanalen concentreren zich in de buik die als het centrale controlecentrum fungeert.
Spanning, zorgen, en stress van de dag, maand of jaar stapelen zich op en worden zelden afgevoerd. Deze verstoringen veroorzaken fysieke verstrengelingen en knopen van de zenuwen, bloedvaten, en lymphe klieren. Het resultaat is een geleidelijke  obstructie van energie circulatie die tot een ongekend aantal kwalen kan leiden zoals, maar niet alleen beperkt tot, spijsverteringsproblemen, constipatie, opgeblazen gevoel, slapeloosheid, lichamelijke vervuiling, slechte huidkwaliteit en het onvermogen tot gewichtsverlies.

Zie voor meer>>>info & Inschrijfformulier

Meer

Tijd

(Donderdag) 10:00 - 17:00

Lokatie

YInYang Balance

van Alphenstraat 2, 2274 NA Voorburg

error: Content is protected !!