070-3825230 info@yinyangbalance.nl

Ayurvedische massage: Abhyanga Workshop

Dagen: vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober 2020 van 10:00 tot 17:00

Prijs € 195,– of geldende kortingstarief:
*** VRIENDINNEN KORTING! Neem een vriendin/vriend mee en geniet beiden een spectaculaire welkomst korting!!
€ 145,— per persoon voor een 2 daagse Ayurvedische massage workshop. Gezamenlijk voordeel van € 100,-. Boek snel want vol is vol.


Ayurvedische massage – ABHYANGA

Tijdens deze cursus leren we de algemene lichaamsmassage of ABHYANGA : het lichaam wordt overvloedig met warme, Indische kruidenolies gemasseerd volgens specifieke bewegingen die de energie weer in balans brengen. Deze diepgaande massage zorgt vooral voor verlichting bij de zogenaamde ‘vata’-klachten : vermoeidheid, stijfheid in gewrichten, nervositeit, slapeloosheid, verminderde immuniteit, droge huid. Ze stimuleert alle vitale organen en geeft lichamelijke en geestelijke ontspanning, bevordert de nachtrust, verhoogt de weerstand en heft vermoeidheid op. Na een korte inleiding in ayurveda gaan we heel het weekend praktisch aan de slag, zodat iedereen erna in staat is met deze ayurveda-massage anderen te verwennen. Ze is makkelijk aan te leren en vereist geen voorkennis.
 
**Voor Wie?**
Deze workshop is voor beginnende en professionele masseurs toegankelijk en is met name geschikt voor wellness- en spa masseurs schoonheidsspecialisten, masseurs- en therapeuten en voor degenen die geïnteresseerd zijn in massage als opstap of hun aanbod willen uitbreiden.

Zie voor meer uitgebreide achtergrondinformatie de Ayurvedische Massage workshop pagina.

 


 • Extra Informatie


 • Inschrijven Workshop


  Workshop:

  Uw naam (verplicht)

  ManVrouw

  Adres

  Postcode en plaats

  Telefoon (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Bericht • Vrijblijvend Telefonisch Consult

  Uw naam

  Email (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  Graag meerdere voorkeursdagen en tijden voor contactmoment opgeven (met uitzondering tussen 17:00 - 19:00). Ook beperkt mogelijk in avond en weekend. In verband met drukke agenda kunnen we slechts 2 x een poging doen telefonisch contact te leggen.

  Waar gaat(n) uw interesse(s) naar uit? 

Terug naar boven

";
error: Content is protected !!