070-3825230 info@yinyangbalance.nl

7- daagse Balance vakantie in de Spaanse Pyreneeën

Dagen: zaterdag 5 september t/m vrijdag 11 september

Prijs € 950,–

Bovenstaande prijs is p.p. en o.b.v. delen van de kamer met 1 deelnemer. Toeslag 1-pers. kamer op aanvraag. Kijk op de website voor aanvullende informatie/voorwaarden.
Betaling € 200,00 aanbetaling (not refundable) direct bij aanmelding. Restant uiterlijk 6 weken voor aanvang van vertrek. maximaal aantal deelnemers: 12. De inschrijving voor de workshop week geschiedt op basis van volgorde van ontvangst van het aanmeldingsformulier en aanbetaling tot het maximum aantal deelnemers is bereikt.

 

Op de grens van Spanje en Frankrijk, in de Pyreneeën, vonden we een geweldige locatie en inspiratie voor een Balance vakantie waarbij we optimaal gebruik gaan maken van de bergenergie! 

Naast het trainingsprogramma en het genieten van deze locatie met rondom vrij uitzicht over de bergen, worden er diverse uitstapjes in de omgeving georganiseerd. Genoeg mogelijkheden om op adem te komen en te genieten van de rust, ruimte, vrijheid en faciliteiten zoals een verwarmt zwembad en hottub.


Wat we bieden

Omdat deze vakantie bedoeld is om ons te balanceren is het programma een mix van ontspanning en training. Het Lesprogramma zal uit ochtend trainingen bestaan en 2 avond trainingen.
Er worden diverse uitstapjes georganiseerd waar je je voor op kunt geven;  strand, museum , wandelingen, lokale bezienswaardigheden …etc.

In deze Balance vakantie gaan we ‘Het Wonder van de Ademhaling’ behandelen.
We stemmen onze longen af op de bergenergie en voeden deze met zuivere lucht. We leren hierbij legio technieken om deze energie in optimale vorm tot ons te nemen, onze longen daarbij te verschonen en ons immuunstelsel te versterken.
Beweging (Tai Chi, Yoga, Qigong en Berg Wandeling), ademhaling, lichaamswerk, lichte massages en meditaties zijn hierbij onze tools.

Het programma is niet verplicht, genieten van het uitzicht en de faciliteiten behoord ook tot de keuzes.
Zie de site voor uitgebreide informatie over het lesprogramma.

Wat krijg je?

We spreken af op het vliegveld in Barcelona en zorgen voor de transfers van het vliegveld naar de locatie en retour (5-9 transfertijd vanaf vliegveld circa 15:00 |  op 11-9 retour transfertijd op het vliegveld circa 13:00). Je verblijft 6 nachten (inclusief linnengoed en handdoeken) in het luxueuse berghuis op de grens van Spanje en Frankrijk.
Er wordt elke dag voor een gevarieerd ontbijt gezorgd, op 4 dagen zorgen we voor een gezamelijke lunch en diner. Onbeperkt gebruik van koffie, thee, water en fruit, alcoholische dranken (let op, het is wel een retreat….. ;-)) Je kunt deelnemen aan het ochtend lesprogramma en een tweetal avondles programma. Verder plannen we regelmatig uitjes inclusief vervoer.

Waar zorg je zelf voor

–  Vliegtickets naar en van Barcelona
– Alle kosten welke buiten de locatie ontstaan, zoals eten en drinken onderweg en entreegelden
– Reis- en annuleringsverzekering

Zie voor meer uitgebreide achtergrondinformatie de Balance vakantie sept 2020 pagina.

 • Extra Informatie

 • Inschrijven Workshop

  Workshop:

  Uw naam (verplicht)

  ManVrouw

  Adres

  Postcode en plaats

  Telefoon (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Bericht


 • Docent/therapeut

  Ludwig Schutte, is sinds zijn 6e jaar bezig met oosterse krijgskunsten. Na diagnose van reuma heeft hij zich sedert 1996 in de Taoistische interne energietraining verdiept. In 2015 werd vastgesteld dat er geen meetbare waarden van reuma meer in zijn bloed terug te vinden waren.
  Hij houdt zich intensief bezig met de oosterse leer rond de Body & Mind relatie. Hij is zowel westers als oosters opgeleid en gecertificeerd in Hypnotherapie, Neuro Linguïstisch Programmeren, Orthomoleculaire geneeskunde en diverse Oosterse therapieën. Hij heeft zijn studie Toegepaste Osteopatische Manipulaties (2006-2015) voor o.a. de viscera en het bekken afgerond. Studeert sedert 2003 Chinese en Taoistische geneeskunde.

  Verder is hij actief als Traditional Chinese Medicine (TCM)-, Qigong- en Massage therapeut en geeft les in Tai Chi, Self Defence, Qigong, Yoga (o.a. Taoïstische Yoga), Healing Tao, Meditatie en Oosterse Massage vormen. Naast het doceren aan groepen geeft hij ook personal body en mind coaching sessies.

  Hij is de grondlegger van modules zoals (Rol)Stoel Tai Chi Chi Kung, het Mindfulness Based Movement Therapie (MBMT) programma voor Kanker, de serie Helende Liefde Massage voor stellen en de Energetische Therapeut.

  KRO-Heb ik genoeg Energie 28feb-2007

  VPRO-Thema Kanker, je lot in eigen hand

 • Ervaringen

Terug naar boven

";
error: Content is protected !!