06-10236313 info@yinyangbalance.nl

Thaise Tafel massage workshop

Dagen: donderdag 29 april & 13 mei 2021 van 10:00 tot 17:00

Prijs: € 225,— per persoon


Thaise Tafel massage

Traditionele Thaise massage is een meer dan 2.500 jaar oude massage. Van oorsprong uit India en China, is deze massagevorm samen met de boeddhistische monniken naar Thailand gekomen.
Thaise massage werkt op energiepunten en energielijnen. Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens een massage ook in diverse yoga-posities gebracht.

Een praktische Thaise Massage cursus voor op de tafel. Posities, grepen, knedingen, manipulaties en tracties zijn aangepast om op een tafel uit gevoerd te worden. Een unieke revisie van de Thaise massage met behoud van de oorspronkelijke basis van deze spectaculaire massage. Bedoeld om tegemoet te komen aan de fysieke belastbaarheid en geringe werkplek van enkele masseurs. Een completering voor de wellness branche.

 
**Voor Wie?**
De cursus is bedoeld voor diegenen met interesse in massage en Oosterse geneeswijzen. Beginnende en professionele masseurs zijn van harte welkom om hun massagebehandelmethoden verder uit te breiden.

Zie voor meer uitgebreide achtergrondinformatie de Thaise Tafel Massage pagina.

 • Extra Informatie

 • Inschrijven Workshop

   Workshop:

   Uw naam (verplicht)

   ManVrouw

   Adres

   Postcode en plaats

   Telefoon (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Bericht

  • Vrijblijvend Telefonisch Consult

    Uw naam

    Email (verplicht)

    Telefoon (verplicht)

    Graag meerdere voorkeursdagen en tijden voor contactmoment opgeven (met uitzondering tussen 17:00 - 19:00). Ook beperkt mogelijk in avond en weekend. In verband met drukke agenda kunnen we slechts 2 x een poging doen telefonisch contact te leggen.

    Waar gaat(n) uw interesse(s) naar uit?


   error: Content is protected !!
   X